COLORFUL STONES-COLORFUL MINDS / RENKLİ TAŞLAR-RENKLİ ZİHİNLER

29.02.2024 107

COLORFUL STONES-COLORFUL MINDS/RENKLİ TAŞLAR-RENKLİ ZİHİNLER

e-Twinning projelerine Merhaba.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Esra ÜÇÜNCÜ e-Twinning Kulübü bünyesinde 5. Ve 6. Sınıflarla bir proje başlattı.” COLORFUL STONES-COLORFUL MINDS/RENKLİ TAŞLAR-RENKLİ ZİHİNLER” adlı projemiz Şubat2024- Haziran 2024 tarihleri arasında yürütülecektir. Projede Türkiye ve Gürcistan’dan iki kurucu olmakla birlikte toplam 17 katılımcı vardır. İlk tanışma toplantımız 11.02.2024 tarihinde yapıldı ve yapılacak çalışmalar görevler planlandı. Güzel dolu dolu bir çalışma olacağına inanıyoruz.  Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Projemizin amacı:

Öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek,

Ders motivasyonlarını arttırmak,

Yeni kültürler öğrenmelerini sağlamak,

Taş boyama becerilerini geliştirmek,

Web 2 araçlarını ve teknolojiyi doğru ve etkili kullanmalarını sağlamak,

Eğlenerek öğrenmek

Hello to e-Twinning projects.

Our school's English teacher Esra ÜÇÜNCÜ started a project with 5th and 6th graders within the e-Twinning Club.” Our project titled "COLORFUL STONES-COLORFUL MINDS" will be carried out between February 2024 and June 2024. There are a total of 17 participants in the project, including two founders from Türkiye and Georgia. Our first introductory meeting was held on 11.02.2024 and the work and tasks were planned. We believe that it will be a good and full work. We wish success to our teachers and students.

The aim of our project:

To improve the language skills of our students,

Increasing lesson motivation,

To enable them to learn new cultures,

To improve stone painting skills,

To ensure that they use Web 2 tools and technology correctly and effectively,

Learning with fun