Kömürcü Ortaokulu

Vizyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile çevremizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencileri Atatürk inkılâp ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.05
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: 7 adet Öğrenci servisi ile 51 öğrenci okula taşımalı olarak gelmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: ---
Okulun Sınav Başarı Durumu: ---
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: ---
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: ---

Telefon - 04623482034

Belgegeçer - (462) 348 2034

WEB - https://komurcuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÖMÜRCÜ MAH. KOZDEĞİRMEN KÜME EVLERİ NO 15 YOMRA / TRABZON

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam gün)

Yerleşim Yeri - Kömürcü mahallesi, Kozdeğirmen Mevkii

Adres - KÖMÜRCÜ MAH. KOZDEĞİRMEN KÜME EVLERİ NO 15 YOMRA / TRABZON

Ulaşım Trabzon´dan ya da Yomra´dan; Özdil - Oymalıtepe Dolmuşları, Özdil - Oymalıtepe Belediye Otobüsleri, özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Trabzon İline uzaklık 20 km, Yomra İlçe Merkezine uzaklık 6 km´dir.